S(ongs)-nest 2023

S(ongs)-nest 2023

Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle) heeft op 5 oktober 2023 maar liefst 12 pups gekregen van Jay (Sequins Sung). Van dit nest is het leuke meiske Rhylee (Rocksett Swing Out Sister) gebleven, ik hoop uiteraard op een mooie, fijne toekomst met haar! Via de links hieronder kunt u per week de nestfoto’s met een bijpassend verhaaltje bekijken van dit bijzondere nestje. 

> klik hier voor foto’s van de dracht 
> klik hier voor foto’s van week 0-1
> klik hier voor foto’s van week 1-2 
> klik hier voor foto’s van week 2-3 
> klik hier voor foto’s van week 3-4 
> klik hier voor foto’s van week 4-5 
> klik hier voor foto’s van week 5-6 
> klik hier voor foto’s van week 6-7 
> klik hier voor foto’s van week 7-8
> klik hier voor foto’s van week 8-afscheid
> klik hier voor stand- en portretfoto’s

Jay (Sequins Sung) & Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle)

Ik heb best een poos gedubd over welke kant ik in mijn fokkerij op wilde met Kaidyn, maar uiteindelijk besloot ik tóch voor Jay te gaan omdat dit een reu is die ik al lange tijd bewonder om zijn fraaie bouw met prachtige goudkleurige vacht, zijn zalige karakter met grote apporteerlust, zijn mooie degelijke stamboom én de geweldige nakomelingen die hij geeft! En wat ik extra bijzonder vind is dat zijn stamboom in de verte teruggaat op zowel mijn allereerste teefje Chanel (Kamp. Dewmist Crossmolina, geboren in 1995) als op mijn hartendief Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo). 

Stamboom ‘Rocksett’ S(ongs)-nest