Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)

Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)

Geboortedatum: 27-03-2012
Overleden: 11-12-2021
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij / ICT drager
Jachtniveau C / B
Vader: Davis (Kamp. Sequins Sandeman)
Moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Fokker: zelfgefokt 

Soms is het lot sterker dan alles dat wij mensen kunnen bedenken en dit ging zéker op voor Skylar. Het was niet de bedoeling haar aan te houden uit het tweede nestje van Yacime, maar via een ‘omweg’ is ze toch terug bij mij gekomen en dat was een heel goede beslissing! Want Skylar was een super (h)eerlijk meisje; ondernemend, op z’n tijd zeer temperamentvol maar met een heel bijzonder karakter. Ik heb zelden een hond gezien die zó goed de hondentaal sprak en verstond als Skylar. Ondanks dat ze pas op 3,5-jarige leeftijd permanent op het ‘Rocksett’-honk is neergestreken, heeft ze zich moeiteloos aangepast en genoot ze zicht- en merkbaar van haar leventje hier. Qua showresultaten mocht Skylar ook trots op zichzelf zijn; bijna elke keer geplaatst en ze bekoorde door de jaren heen menig keurmeester met haar zeer vrouwelijke verschijning en correcte bouw. Tel daar de apporteerkwaliteiten bij op én het feit dat ik twee prachtige, gezonde, lieve kinderen van haar heb en dan is het wel duidelijk hoe waardevol de bijdrage van Sky’tje aan mijn leven en mijn fokkerij is! Helaas kwam er aan dit prachtige avontuur veel te snel een einde toen ik op pas 9-jarige leeftijd de hartverscheurende beslissing heb moeten nemen haar te laten gaan; de stress en overprikkeling/overtraining van haar beginjaren bleken uiteindelijk zijn tol te eisen en resulteerden in een ziekte die razendsnel om zich heen greep. De pijn om dit voortijdige afscheid is immens maar soms laat het leven je geen andere keus 💔.

Skylar heeft twee nestjes gehad, beide keren met Hammond (Multi Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve) als vader: het E-nest, geb. 21-08-2017 en het TT-nest, geb. 15-09-2019.

1 RCAC, 1 RCACIB, 1 x BIS, 1 x BIG-2, 1 x BOB, 1 x BOS, 1 x BOB Baby, 1 x BOS Baby, 1 x RBBIS (klik hier voor een totaaloverzicht van Skylar’s showresultaten).

Skylar’s vader: Davis (Kamp. Sequins Sandeman)
Skylar’s moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Skylar’s stamboom