Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)

Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)

Geboortedatum: 27-03-2012
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij / ICT drager
Jachtniveau C / B
Vader: Davis (Kamp. Sequins Sandeman)
Moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Fokker: zelfgefokt 

Soms is het lot sterker dan alles dat wij mensen kunnen bedenken en dit gaat zéker op voor Skylar. Het was niet de bedoeling haar aan te houden uit het tweede nestje van Yacime, maar via een ‘omweg’ is ze toch terug bij mij gekomen en dat was een heel goede beslissing! Want Skylar is een super (h)eerlijk meisje; ondernemend, op z’n tijd zeer temperamentvol maar altijd met een fantastisch mooi karakter. Ik heb zelden een hond gezien die zó goed de hondentaal spreekt en verstaat als Skylar. Ondanks dat ze pas op 3,5 jarige leeftijd permanent op het ‘Rocksett’-honk is neergestreken, heeft ze zich moeiteloos aangepast en geniet ze zicht- en merkbaar van haar leventje hier. Zij en de andere honden vormen een werkelijk prachtig, harmonieus geheel samen! Qua showresultaten mag Skylar trouwens ook trots op zichzelf zijn; bijna elke keer geplaatst en ze bekoorde al menig keurmeester met haar zeer vrouwelijke verschijning en correcte bouw. Tel daar de apporteerkwaliteiten bij op én het feit dat ik twee prachtige, gezonde, lieve kinderen van haar heb, dan is het wel duidelijk hoe waardevol de bijdrage van mijn Sky’tje Meidje aan mijn leven en mijn fokkerij is!  

Skylar heeft 2 nestjes gehad, beide keren met Hammond (Multi Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve) als vader: het E-nest, geb. 21-08-2017 en het TT-nest, geb. 15-09-2019.

1 RCAC, 1 RCACIB, 1 x BIS, 1 x BIG-2, 1 x BOB, 1 x BOS, 1 x BOB Baby, 1 x BOS Baby, 1 x RBBIS (klik hier voor een totaaloverzicht van Skylar’s showresultaten).

Skylar’s vader: Davis (Kamp. Sequins Sandeman)
Skylar’s moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Skylar’s stamboom