Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)

Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)

Geboortedatum: 17-10-2006
Overleden: 29-01-2019
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij
Jachtniveau B / picker-up
Titels: Duits (VDH) Jeugdkampioen, Nederlands Veteranenkampioen,
VDH Jugendsiegerin Leipzig ‘07, Bundesjugendsiegerin ‘07,
Brabo Junior Winster ‘08, Belgian Winner ‘08, 2e plaats Crufts ‘09,
Ambriorix Winner ‘09, Veteranen Winster ‘14
Vader: Edward (Kamp. Sequins Shamrock)
Moeder: Freya (Cheek to Cheek Vodka Tonic)
Fokker: Marie-Alpais del Moral, kennel ‘Cheek to Cheek’ (Frankrijk)

Yacime was een échte mensen-hond, iedereen werd door haar altijd met een dikke kwispelstaart tegemoet getreden. In de showring is ze altijd een ster geweest, getuige de vele plaatsingen en titels. Na het completeren van het ‘Nederlands Veteranenkampioenschap’ (eind 2015) is Yacime niet meer in de showring geweest en daarmee kwam een einde aan een werkelijk fantastische tijd: showen was altijd een feest met haar, ze vond het gewéldig! Daarnaast deed ze ook op het jachtveld haar uiterste best; het duurde even voordat ze haar wilde haren kwijt was, maar vanaf het moment dat ze wat meer rust en concentratie kon opbrengen ging de jachttraining erg goed en bleek ze over veel werkaanleg te beschikken. Eenmaal met pensioen genoot Yacime onverminderd van het leven. Ze kon bijna tot op het laatst nog mee wandelen of zwemmen en heeft het altijd bijzonder naar haar zin gehad. Ze was regelmatig behoorlijk eigenwijs maar ze was werkelijk om op te vreten met haar intens goede inborst en haar pure, ontwapenende karakter! Lieve, gekke Kiempie – ik hield zó verschrikkelijk veel van haar en het doet me dan ook vreselijk veel pijn haar te moeten missen… ♥.

Yacime heeft 2 nestjes gehad: het C(hristmas)-nest, geb. 24-12-2009 met als vader Troy (LJK. Chicago Down Town v.d. Beerse Hoeve) en het S-nest, geb. 27-03-2012 met als vader Davis (Kamp. Sequins Sandeman).


3 CAC’s, 1 VDH CAC, 1 GRC CAC, 3 VCAC’s, 1 CACIB, 2 RCACIB’s, 3 RCAC’s, 1 RCACL, 2 NED JCAC’s, 3 VDH JCAC’s, 2 GRC JCAC’s, 1 VDH RJCAC, 2 x BOS, 1 x RBJIS, 2 x BOB Veteraan, 1 x BVIS-3, 2 x BOB Junior, 1 x BOS Puppy, Crufts kwalificatie 2008, 2009 en 2010 (klik hier voor een totaaloverzicht van Yacime’s showresultaten).

Yacime’s vader: Edward (Kamp. Sequins Shamrock)
Yacime’s moeder: Freya (Cheek to Cheek Vodka Tonic)
Yacime’s stamboom