Lucan (Rocksett Texas Two Step)

Lucan (Rocksett Texas Two Step)

Geboortedatum: 15-09-2019
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij / ICT vrij 
GR_PRA1 drager / GR_PRA2 vrij / DCM (hart) vrij
Vader: Hammond (Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve)
Moeder: Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)
Fokker: zelfgefokt 


Omdat ik zo enorm tevreden was over de algehele kwaliteit en gezondheid van het eerste nest van Skylar en Hammond besloot ik die combinatie te herhalen, hopend dat er een leuk reutje voor me bij zou zijn. En die wens is uitgekomen! Lucan is een heerlijke lieverd die een prachtige harmonie brengt in het ‘Rocksett’-roedeltje. Lucan gaat vrij en blij door het leven, vindt elke dag een feestje en is over het algemeen goed gehoorzaam. Spelen, wandelen en zwemmen zijn z’n grootste hobby’s, maar harten stelen doet hij ook graag; menigeen die op visite komt of die Lucan anderszins ontmoet is op slag verliefd en er zijn al diverse mensen geweest die hem zó mee naar huis hadden willen nemen. Maar Lucan gaat uiteraard nergens heen ;-), ik ben zelf veel te dol op hem want hij is op alle fronten helemaal geworden wat ik voor ogen had! Hij is een zachtaardige, relaxte, sociale reu en heel aantrekkelijk om te zien dus hij doet zijn toepasselijke (Engelse) koosnaampje Looks alle eer aan. 

Lucan is beschikbaar voor passende, gezonde teven met een goed karakter en een dito stamboom. Ik ben er trots op dat er inmiddels al diverse leuke nakomelingen van hem zijn geboren.

(klik hier voor meer portret- en standfoto’s van Lucan)

* Door (privé-)omstandigheden is Lucan maar sporadisch geshowd * (klik hier voor een totaaloverzicht van Lucan’s showresultaten).

Lucan’s vader: Hammond (Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve)
Lucan’s moeder: Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)
Lucan’s stamboom (K9-data)