Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle)

Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle)

Geboortedatum: 21-08-2017
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij / ICT drager
GR_PRA1 vrij / GR_PRA2 vrij
Titels: Nederlands Jeugdkampioen, Belgisch Jeugdkampioen
Vader: Hammond (Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve)
Moeder: Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)
Fokker: zelfgefokt


Direct na haar geboorte zei ik “dát vind ik een leuk pupje”, maar dat was feitelijk nog gebaseerd op niks. Doch blijkbaar had ik onbewust toen al door dat teefje ‘rood’ degene was die de gelederen mocht komen versterken. Inmiddels heeft Kaidyn zich prachtig ontwikkeld en dat heeft zich vertaald in een aantal geweldige showresultaten, waaronder twee Jeugdkampioenschapstitels. Thuis is Kaidyn een gezellige aanvulling op de roedel en ze speelt graag met één van de andere honden. Maar in haar eentje vermaakt ze zich ook prima waarbij vooral gaten graven en hazen proberen op te sporen geliefde bezigheden zijn. Verder is Kaidyn bijzonder pienter, vrolijk, lief en sociaal naar mensen en honden. Omdat het soms een ondernemend, overenthousiast boefje kan zijn heb ik er bij tijd en wijlen nog steeds mijn handen behoorlijk vol aan. Het is en blijft een kittige sneltrein, vandaar dat ze de bijnaam Kedeng Kedeng (naar het liedje van Guus Meeuwis) heeft gekregen en die draagt ze met verve ;-).

Kaidyn heeft tot nu toe twee nestjes gehad: het O-nest, geb. 07-04-2022 met als vader Jonas (Kamp. Dream Max Golden Eagle) en het S(ongs)-nest, geb. 05-10-2023 met als vader Jay (Sequins Sung).


2 CAC’s, 3 NED JCAC’s, 3 BEL JCAC’s, 1 RCACIB, 1 x BIG-3, 1 x BOB, 1 x BOS, 2 x BOB Junior, 1 x BOS Junior, 1 x BIS Puppy (klik hier voor een totaaloverzicht van Kaidyn’s showresultaten).

Kaidyn’s vader: Hammond (Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve)
Kaidyn’s moeder: Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)
Kaidyn’s stamboom