11e verjaardag T-nest

11e verjaardag T-nest

Een ontzettend moeilijke en confronterende dag omdat mijn eigen Dyonne (Rocksett Trip On Love) deze verjaardag tot mijn grote verdriet niet heeft mogen halen… Ik heb haar ruim een maand geleden moeten laten gaan omdat ze snelgroeiende tumoren had en ik haar pertinent niet wilde laten aftakelen tot een niveau dat niet meer hondwaardig zou zijn. Maar ze wordt nog alle dagen enorm gemist en op zo’n dag als vandaag, waarop al haar broertjes en zusjes hun 11e verjaardag vieren, komt dat nog eens extra hard aan. Neemt natuurlijk tegelijkertijd niet weg dat ik dankbaar ben dat de rest van het T-nest nog in blakende gezondheid verkeert en ik er van overtuigd ben dat het voor allemaal een fijne verjaardag gaat worden. Happy birthday dus voor Mick (Rocksett Touch Of Tan), Banjer (Rocksett Touch of Tan), Sepp (Rocksett Teach Me Tricks), Pepper (Rocksett Tons Of Fun), Stella (Rocksett Twice As Nice), Siena (Rocksett Turn Me Loose) en Yara (Rocksett Trace Of Gold)!

Sepp (Rocksett Teach Me Tricks)
Reacties zijn gesloten.