Rhylee (Rocksett Swing Out Sister)

Rhylee (Rocksett Swing Out Sister)

Geboortedatum: 05-10-2023
HD / ED / ogen / ICT – nog onbekend
GR_PRA1 vrij door vererving / GR_PRA2 vrij door vererving
Vader: Jay (Sequins Sung)
Moeder: Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle)
Fokker: zelfgefokt

Rhylee is mijn nieuwste aanwinst, in dit nestje zaten maar liefst 7 teefjes dus daaruit kiezen was geen eenvoudige opgave! Maar ik viel voor de mooie balans in de lichaamsbouw van dit teefje ‘lime’, haar lichtgouden vachtje en haar schrandere blik. Qua karakter lijkt ze een goede mix tussen zachtheid en geduld versus enthousiasme en voortvarendheid. Het is daarnaast een pienter pupje want ze leert snel en ook pakt ze de subtiele correcties en aanwijzingen van de volwassen honden prima op, mede daardoor is ze direct opgenomen in de groep en hobbelt ze met ze mee alsof ze er altijd al was. De toekomst zal uitwijzen hoe ze zich verder gaat ontwikkelen maar ik hoop uiteraard dat ze een fijne aanvulling mag zijn op mijn roedel, mijn fokkerij en op mijn eigen leven. Ik verheug me nu al op veel leuke belevenissen met dit vrolijke, gezellige meiske! 

1 x BIS Puppy (klik hier voor een totaaloverzicht van Rhylee’s showresultaten)

Rhylee’s vader: Jay (Sequins Sung)
Rhylee’s moeder: Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle)
Rhylee’s stamboom