Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo)

Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo)

Geboortedatum: 24-12-2009
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij / ICT drager
Jachtniveau B / picker-up
Vader: Troy (LJK. Chicago Down Town v.d. Beerse Hoeve)
Moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Fokker: zelfgefokt


Venice is een beetje een clownesk meiske! Ze kan je erg aan het lachen maken als ze haar typische ‘breedbek-kikker-gezichtje’ trekt. Thuis is ze de grootste knuffelkont van allemaal, geaaid worden is ontegenzeglijk haar grootste hobby! Ook voelt ze zich op haar eigen speciale manier enorm verbonden met de rest van de groep, als het moet gaat ze voor ze door het vuur. Venice maakte haar showdebuut op de leeftijd van amper 17 weken en ging meteen goed van start door BOS Baby te worden. Vanaf dat moment is ze steeds erg succesvol geweest met zelfs diverse kampioenschapspunten in zowel binnen- als buitenland. Maar showen was zeker niet haar enige kwaliteit, Venice heeft mij ook regelmatig vergezeld op officiële jachtdagen waar ze haar ware Retriever-kwaliteiten toonde. Met recht een dual purpose Golden dus! Ze heeft haar werkaanleg tot op zeer hoge leeftijd bewezen, ze was namelijk 10,5 jaar (!) toen ze voor het laatst aan een praktijkjacht meedeed. Inmiddels is ze een échte senior maar ze geniet nog alle dagen van het leven en dat ze gezegend is met een prima gezondheid helpt daar natuurlijk geweldig bij. Ze is écht een hond naar m’n hart  – mijn (bijna) altijd brave, vrolijke, aanhankelijke Feetje!

Venice heeft 2 nestjes gehad: het T-nest, geb. 26-01-2013 met als vader Sky (Kamp. Chinnordale Skydiver) en het K-nest, geb. 25-07-2014 met als vader Oisín (Sanguinisch Braveheart). 


3 VDH CAC’s, 1 GRC CAC, 2 CACIB’s, 2 RCAC’s, 1 GRC RCAC, 1 VDH RCAC, 1 GRC RJCAC, 1 VDH RJCAC, 1 x RBIS, 1 x BIG, 1 x BOB, 1 x BOS, 1 x BOB Puppy, 1 x BOB Baby, 1 x BOS Baby (klik hier voor een totaaloverzicht van Venice’s showresultaten).

Venice’s vader: Troy (LJK. Chicago Down Town v.d. Beerse Hoeve)
Venice’s moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Venice’s stamboom