Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo)

Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo)

Geboortedatum: 24-12-2009
Overleden: 27-06-2024
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij / ICT drager
Jachtniveau B / picker-up
Vader: Troy (LJK. Chicago Down Town v.d. Beerse Hoeve)
Moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Fokker: zelfgefokt


Venice was een beetje een clownesk meiske! Ze kon je erg aan het lachen maken als ze haar typische ‘breedbek-kikker-gezichtje’ trok. Thuis was ze de grootste knuffelkont van allemaal, geaaid worden was ontegenzeglijk haar grootste hobby! Ook voelde ze zich op haar eigen speciale manier enorm verbonden met de rest van de groep, als het moest ging ze voor ze door het vuur. Venice maakte haar showdebuut op de leeftijd van amper 17 weken en ging meteen goed van start door BOS Baby te worden. Vanaf dat moment is ze steeds erg succesvol geweest met zelfs diverse kampioenschapspunten in zowel binnen- als buitenland. Maar showen was zeker niet haar enige kwaliteit, Venice heeft mij ook regelmatig vergezeld op officiële jachtdagen waar ze haar ware Retriever-kwaliteiten toonde. Met recht een dual purpose Golden dus! Ze heeft haar werkaanleg tot op zeer hoge leeftijd bewezen, ze was namelijk 10,5 jaar (!) toen ze voor het laatst aan een praktijkjacht meedeed. Als een échte senior genoot ze nog jarenlang van het leven en dat ze gezegend was met een uitstekende gezondheid hielp daar natuurlijk geweldig bij. Ze was  écht een hond naar m’n hart  – mijn (bijna) altijd brave, vrolijke, aanhankelijke Fee’tje! Haar afscheid kwam eigenlijk toch nog vrij onverwacht toen ze op de leeftijd van 14,5 jaar opeens te kampen kreeg met een nare, niet te onderdrukken infectie die aanhouden braken veroorzaakte en die haar uiteindelijk zó uitputte dat ik geen andere keus meer had dan haar te laten gaan… Het verlies van dit allerliefste meiske dat mijn oogappeltje was heeft een gat van jewelste in mijn hart en mijn leven geslagen ♥.

Venice heeft twee nestjes gehad: het T-nest, geb. 26-01-2013 met als vader Sky (Kamp. Chinnordale Skydiver) en het K-nest, geb. 25-07-2014 met als vader Oisín (Sanguinisch Braveheart). 


3 VDH CAC’s, 1 GRC CAC, 2 CACIB’s, 2 RCAC’s, 1 GRC RCAC, 1 VDH RCAC, 1 GRC RJCAC, 1 VDH RJCAC, 1 x RBIS, 1 x BIG, 1 x BOB, 1 x BOS, 1 x BOB Puppy, 1 x BOB Baby, 1 x BOS Baby (klik hier voor een totaaloverzicht van Venice’s showresultaten).

Venice’s vader: Troy (LJK. Chicago Down Town v.d. Beerse Hoeve)
Venice’s moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Venice’s stamboom