Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo)

Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo)

Geboortedatum: 24-12-2009
HD A / ED 0-0 / ogen voorlopig vrij / ICT drager
Jachtniveau B / picker-up
Vader: Troy (LJK. Chicago Down Town v.d. Beerse Hoeve)
Moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Fokker: zelfgefokt


Venice is een beetje een clownesk meiske! Ze kan je erg aan het lachen maken als ze haar typische ‘breedbek-kikker-gezichtje’ trekt. Thuis is ze de grootste knuffelkont van het stel; niet alleen naar mensen maar ook haar hondse familieleden toont ze regelmatig haar affectie door ze te overladen met kusjes :-). Haar oogappeltje is haar dochter Dyonne, daar gaat ze werkelijk voor door het vuur! Soms is dat lastig en dan draaft Venice een beetje door, maar over het algemeen is het toch ook wel heel aandoenlijk en het past bovendien bij haar; ze is een regelrechte schat die ontzéttend trouw is aan alles waar ze zich verbonden mee voelt. Op showgebied ging ze meteen goed van start toen ze op 17 weken jonge leeftijd BOS Baby werd. Vanaf dat moment is ze steeds erg succesvol geweest met zelfs diverse kampioenschapspunten in zowel binnen- als buitenland. Maar showen was zeker niet haar enige kwaliteit, want Venice heeft mij ook regelmatig vergezeld op officiële jachtdagen waar ze haar ware Retriever-kwaliteiten toont. Met recht een dual purpose Golden dus! Ze is echt een hondje naar m’n hart  – mijn (bijna) altijd brave, vrolijke, aanhankelijke Feetje!

Venice heeft 2 nestjes gehad: het T-nest, geb. 26-01-2013 met als vader Sky (Kamp. Chinnordale Skydiver) en het K-nest, geb. 25-07-2014 met als vader Oisín (Sanguinisch Braveheart). 


3 VDH CAC’s, 1 GRC CAC, 2 CACIB’s, 2 RCAC’s, 1 GRC RCAC, 1 VDH RCAC, 1 GRC RJCAC, 1 VDH RJCAC, 1 x RBIS, 1 x BIG, 1 x BOB, 1 x BOS, 1 x BOB Puppy, 1 x BOB Baby, 1 x BOS Baby (klik hier voor een totaaloverzicht van Venice’s showresultaten).

Venice’s vader: Troy (LJK. Chicago Down Town v.d. Beerse Hoeve)
Venice’s moeder: Yacime (DJK./NVK. Cheek to Cheek Beetlejuice)
Venice’s stamboom