TT-nest september 2019

TT-nest september 2019

Op 15 en 16 juli jl. heeft mijn lieve Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) een bezoekje gebracht aan de knappe, vriendelijke reu Hammond (Multi Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve); medio augustus weten we via een echo of deze ontmoetingen succesvol waren!

Beide ouderdieren hebben goede gezondheidsuitslagen (HD A, ED 0-0 en ogen voorlopig vrij) en zijn DNA-getest. Qua karakter zijn het allebei heel trouwe honden met een blije uitstraling en een sociale aard. Daarnaast vinden ze het heerlijk met hun baas bezig te zijn en samen te werken. Op de show hebben ze door de jaren heen beiden hun sporen meer dan verdiend! Deze combinatie is een herhaling van het E-nest uit 2017, dat toen bestond uit 5 pups – onder wie mijn eigen, zeer succesvolle en grappige Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle); ik was zéér tevreden over dit hele nest en het spreekt voor zich dat ik uit deze (herhalings-)combinatie hoop op wederom gezonde, goed-uitziende Golden Retrievers met het zo gewenste vrolijke en stabiele karakter.

Als u belangstelling heeft voor een pup dan mag u nu gerust alvast vrijblijvend contact opnemen via de mail of de telefoon (zie pagina ‘Contact‘).

Ouders: Hammond (Multi Kamp. Dutchtab v.d. Beerse Hoeve) & Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)

Stamboom ‘Rocksett’ TT-nest