S(ongs)-nest: week 7-8

S(ongs)-nest: week 7-8

30 november 2023 (50e, 51e, 52e, 53e, 54e, 55e en 56e dag)
De laatste dagen dat het volledige nest hier is zijn inmiddels aangebroken, ik vind dit altijd de meest intensieve en energieslokkende periode. Ik heb simpelweg geen tijd gehad om de website tussendoorbij te werken, daarbij ben ik ook twee dagen ziek geweest :-(. Ik vond dat erg jammer want ik was graag met de pups in de hondenbuggy naar het dorp gereden en even door de plaatselijke winkel met ze gegaan, maar ik was echt te slap en te moe om dat op te brengen. Gelukkig was donderdag – de dag dat alle pups voor het laatst samen waren – mijn zus hier om me te vergezellen en de meeste zorg van me over te nemen, zodat ik flink kon uitzieken en bijslapen! Daardoor heb ik wel mee kunnen helpen met het wassen van de eerste pups die op vrijdagochtend vertrokken; ik vind het altijd prettig om de pups schoon mee te geven aan hun nieuwe baasjes, ook zorg ik altijd dat hun nageltjes zijn geknipt en dat de voetjes en het staartje een beetje zijn getrimd. Service van de zaak, zullen we maar zeggen ;-).

Foto’s 50e, 51e, 52e, 53e, 54e, 55e en 56e dag

> klik hier voor foto’s van week 8-afscheid