« 2013

» 2011

11 november 2012 - Clubmatch KC Gorinchem in Leerdam
Met drie pupjes uit het S-nest, wat was dat gezellig! En succesvol... Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) werd 2VB met een spetterend keurverslag. Pas 7 maandjes oud maar dit meiske kan al zo geweldig lopen! Haar twee broertjes deden het ook voortreffelijk: Marley (Rocksett Saint Thomas Smile, eigenaren Ineke & Ralph Blyden) presteerde zo netjes op zijn showdebuut en werd eveneens 2VB. Troy (Rocksett Sharp Hill Sunrise, eigenaren Theo & Anja Heuvelsland) werd 1VB, toen BOB Puppy en uiteindelijk 3e Beste Puppy In Show!
Keurmeester: mw T. Pillement-Heijden (NL)
Troy
Marley, Skylar & Troy

  foto's: Theo Heuvelsland © 

3 november 2012 - Int. Tentoonstelling in Bleiswijk
Zo enorm trots op Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) die op overtuigende wijze de Openklas wist te winnen, mede dankzij haar indrukwekkende gangwerk. Wat een prachtig resultaat zo kort voor - hopelijk - haar eerste nestje! 
Keurmeester: hr H. Fryckstrand (S)
Venice

  foto: Siepie Toren © 

20 oktober 2012 - Int. Tentoonstelling in Utrecht
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) had er weer enorm zin in vandaag en kwispelde zichzelf naar een keurige 3U in de Openklas!
Keurmeester teven: hr W. Wellens (NL)
7 oktober 2012 - Int. Tentoonstelling in Zwolle
Tijdens een zéér modderige buitenshow behaalde Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) een Uitmuntend in de Openklas, ondanks dat ze zich niet optimaal kon tonen vanwege een plotselinge zwemstaart.
Keurmeester teven: mw K. van Kunst-Harten (NL)
2 september 2012 - Clubmatch KC Flevoland in Lelystad
Als eerste waren twee kleine blije pupjes aan de beurt op deze show, en ze deden het allebei zo geweldig! Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) werd 1VB in haar klas en BOS Baby, terwijl haar nestbroertje Troy (Rocksett Sharp Hill Sunrise, eigenaren Theo & Anja Heuvelsland) eveneens zijn klas won, BOB Baby werd en uiteindelijk Reserve Best Baby In Show. Wauw, wat een begin van zijn carrière! Dan door naar Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) die letterlijk de show stal: 1U in de Openklas, toen Beste Teef en daarna werd ze BOB. Vervolgens won ze Groep 8 en tot slot werd ze Reserve Best In Show! Onnodig te zeggen dat we allemaal in de zevende hemel waren na zo'n ongelofelijke dag :-).
Keurmeester Goldens & Groep 8: hr W. Wellens (NL)
Keurmeester BIS Baby: mw I.Y. Onstenk-Schenk (NL)
Keurmeesters BIS: mw I.Y. Onstenk-Schenk (NL), mw L. Obee (NL) en hr W. Wellens (NL)
Venice
Troy Skylar

 foto's: Marjan Koster ©

18 augustus 2012 - Clubmatch KC Culemborg
Opnieuw een bloedhete dag maar desondanks deden de honden het hartstikke goed! Milan (Rocksett City Side Walks) behaalde de 1ste plaats in de Fokkersklas en won Beste Reu. Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) was ook 1ste in de Fokkersklas en werd Beste Teef. Milan versloeg vervolgens zijn nestzus voor BOB en in de eindkeuring werd hij BIG-3! De 20 weken oude Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) verraste ons nog meer door BOB Baby te worden en later op de dag zelfs Reserve Beste Baby In Show (van de 16 babies, alle rassen). Goed gedaan, kleine meid!!
Keurmeester Goldens & Groep 8: mw G. Halff-van Boven (NL)
Keurmeester BIS Baby: hr Th. van der Horst (NL)
Milan
Sky;ar Venice

foto's: Irene Haarmans ©      

5 augustus 2012 - GRCB Kampioenschapsclubmatch in Turnhout, België
Op deze mooie, zonnige dag zetten twee pupjes uit het laatste nest van Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) hun eerste schreden in de showring en wat deden ze goed hun best! Pas 18 weken oud, beiden hadden veel concurrentie in hun Babyklassen maar ze kregen een dikke VB; Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) eindigde vervolgens bij de laatste 6 en haar broertje Jivan (Rocksett Sparkling Hunt Punch, eigenaar Daniëla Koele) behaalde zelfs de 4e plaats! Zo trots op deze heerlijke kleintjes...
Hun oudere broer en zus waren ook ingeschreven en deden het eveneens geweldig: Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) behaalde een U met een keurverslag om van te smullen en Milan (Rocksett City Side Walks) werd 4U, beiden in de Fokkersklas.

Keurmeester reuen: hr B. Catterall (UK)
Keurmeester teven: hr P. Drury (UK)
Jivan
Milan
Skylar Venice
     

   foto's: Hans Blancke ©      

17 juni 2012 - Belgische Retriever Club Kampioenschaps-
clubmatch in Giele, Belgi
ë
Wat een succesvolle dag na een halfjaar niet in de showring te zijn geweest... Tijdens hun debuut in de Openklas hebben zowel broer als zus het extreem goed gedaan op de Kampioenschapsclubmatch van de BRC! Milan (Rocksett City Side Walks) liep als een trein en werd 3U in een zeer sterke klas. Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo), die nogal uit vacht was ;-), showde eveneens de sterren van de hemel en wist haar klas te winnen waar ze echt zware competitie had! En later in de finale behaalde ze zelfs ook nog het RCAC achter de Kampioensklas-winnares. Woorden schieten gewoon tekort... 
Keurmeester: hr R.J. Edwards (UK)
Venice
CAC en RCAC (Venice)
Milan

foto's: Hans Blancke, Marie-Alpais del Moral ©

w e b d e s i g n  I Q  S e r v i c e