« 2014

» 2012

 
15 december 2013 - Int. Winner Tentoonstelling in Amsterdam
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) zit duidelijk in haar geluksperiode... ;-). Op de prestigieuze Amsterdam Winner was ik totaal onder de indruk van haar doordat ze opnieuw 1U in de Openklas werd, gevolgd door Reserve Beste Teef met het RCAC/RCACIB! Wat een voortreffelijk einde van het jaar voor dit heerlijke meiske!!
Keurmeester: mw E. Nielsen (S)
Venice

foto: John Kuijpers ©

7 + 8 december 2013 
Samen met een vriendin, haar Rhodesian Ridgeback-teefje en twee van mijn Golden Girls een heerlijk weekend beleefd in Kassel (Duitsland). De reis was reuze gezellig, het hotel lekker comfortabel en het bezoek aan de tweedaagse show een klinkend succes: 
8 december 2013 - Int. Tentoonstelling in Kassel (Duitsland)
Was ik gisteren al zo enorm blij met de prachtige resultaten, vandaag brachten de dames zichzelf naar een nóg hoger niveau: Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) won 'zomaar even' opnieuw de Openklas en daarmee wederom een VDH-CAC. Maar daar bleef het niet bij: ze werd ook nog Beste Teef en voegde dus nog een GRC-CAC alsmede een CACIB toe aan haar toch al zo fraaie lijstje. Niet te geloven! Ik heb altijd gedacht/gehoopt dat Venice's indrukwekkende gangwerk zich op een dag zou lonen en dit weekend is dat absoluut gebeurd; ze liep de sterren van de hemel en heeft beide dagen alles gegeven wat ze had! Mijn trouwe, lieve schat - wat ben ik trots op haar... 
Ook Dyonne (Rocksett Trip On Love) deed er een schepje bovenop en werd dit keer 3U in de Jeugdklas met opnieuw een heel mooi keurverslag!
Keurmeester: hr
H.E. Grüttner (D)
Venice

foto: Gloria Blauwendraat ©

7 december 2013 - Nat. Tentoonstelling in Kassel (Duitsland)
Waar ik stiekem van droomde is gebeurd: Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) won de Openklas en daarmee haar tweede VDH-CAC! Haar 10 maanden oude dochter Dyonne (Rocksett Trip On Love) deed het ook geweldig in de Jeugdklas; helemaal uit vacht en echt nog een jonge slungel ;-) maar ze behaalde een mooie 4U. Well done, girls!!
Keurmeester: mw E. Clerc
(CH)
10 november 2013 - GRCN Kastanjeshow in Assen
Met mama Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) en dochter Dyonne (Rocksett Trip On Love) deelgenomen aan deze gezellige show en beide dames deden het weer prima! Venice werd 1e in de Jachtklas en Dyonne zat bij de laatste 6 in een sterk bezette Jeugdklas van 14 inschrijvingen! Ze was met haar nét 9 maanden de allerjongste in haar klasse en bovendien had ze de week voorafgaand aan de show opeens besloten dat ze haar mooie, weelderige vachtje wel thuis kon laten; dat alles in aanmerking genomen was dit dus een hartstikke knap resultaat van Dyonne tijdens haar eerste optreden in de Jeugdklas!
Keurmeester teven: mw U. Zetterfeldt (S)
Venice

foto: Henk Bating ©

27 oktober 2013 - NLV Clubdiplomadag in Ewijk
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) was niet helemaal bij de les vandaag, maar desalniettemin wist ze toch weer een mooi jachtdiploma te behalen!
13 oktober 2013 - Landelijke wedstrijd VGBO in Limburg
Een mooie 4e plaats voor Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze)! Ook haar nestbroer Jivan (Rocksett Sparkling Hunt Punch, eigenaar Daniëla Koele) nam deel en wist zelfs de 3e prijs te winnen!! Deze landelijke wedstrijd is een combinatie van gehoorzaamheidsoefeningen en diverse (wild-)apporten. Een geweldige prestatie dus van deze twee Rocksett'jes!

Skye & Jivan

6 oktober 2013 - Int. Tentoonstelling in Zwolle
Twee spetterende keurrapporten en twee prachtige resultaten: Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd 3U in de Openklas en Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) behaalde 2U in de Tussenklas. Allebei 'quality bitches', volgens de keurmeester :-)! 
Keurmeester teven:
hr E. Webster (UK)
15 september 2013 - Rheinlandsiegerschau in Krefeld, Duitsland
Een superdag waarop Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) haar eerste volledige CAC in Duitsland behaalde! Ook Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) liet van zich spreken door 3U te worden in de Tussenklas.
Keurmeester: mw V.M. Soleckyi-Szpunar (PL)

Venice

Skylar

17 augustus 2013 - Int. Tentoonstelling in Mechelen, België
Exact dezelfde resultaten voor de twee halfzussen: een 4e plaats met ZG voor Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) in de Openklas en voor Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) in de Tussenklas. Heel content met Venice's vrolijke en enthousiaste terugkeer in de showring nadat ze pas 6,5 maanden geleden is bevallen van haar eerste babies!! 
Keurmeester: mw J. May (UK)
Venice
Skylar

foto's: Hans Blancke ©

3 augustus 2013 - GRCB Kampioenschapsclubmatch in Turnhout, België
Wat een droomdag voor het 'Rocksett'-team! Dyonne (Rocksett Trip On Love) werd 3VB in de Puppyklas uit 10 inschrijvingen, als jongste in haar klasse. Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) behaalde 2U in de Tussenklas, op slechts een haarlengte van de klassewinnaar. En de laatste - maar zéker niet de minste! - was Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) die het voor elkaar kreeg om een Openklas van zeer hoge kwaliteit te winnen. Ronduit fantastisch... Zo ontzettend trots op Yacime en haar dochter & kleindochter!!
Keurmeester teven: mw A. Falconer (UK)
Yacime
Skylar
Dyonne
6 juli 2013 - NLV Clubdiplomadag in Borculo
Wederom een mooi jachtdiploma voor de zusjes Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) en Yazoo (Rocksett Cheeks Are Rosy)!!
30 juni 2013 - GRCN Clubdiplomadag in Heerle
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) heeft weer een prima staaltje werk laten zien en behaalde opnieuw een diploma!
23 juni 2013 - GRCN Zomershow in Geldrop
Opnieuw een prachtige, succesvolle showdag voor de twee jongste dames! "Very feminine with good head proportions. Clean neck and shoulders. Level topline. Short coupled. Good bend of stifle. Well handled in a quiet and confident manner". Zo luidde het lovende keurverslag van Dyonne (Rocksett Trip On Love) die een mooie 3e plaats wist te behalen in de Babyklas. Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) deed het ook weer geweldig en werd 2e in een sterk bezette Jeugdklas van 17 inschrijvingen!
Keurmeester teven: mw L. Dunbar (UK)
Dyonne
Skylar

foto's: Toon Robbeson ©

15 juni 2013 - Clubmatch KC Dordrecht in Heerjansdam
Nooit eerder werd een 'Rocksett' Best In Show, maar Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) deed het!! Het was geen gemakkelijke opgave om dit te bereiken, aangezien de KC Dordrecht een soort 'knock-out'-systeem had bedacht waarbij in elke ronde uitsluitend de als 1e en 2e geplaatste honden door mochten naar een volgende ronde. Skylar deed het geweldig en behaalde in de voorrondes vier keer de 1e plaats en één keer de 2e plaats. Uiteindelijk waren er in de laatste ronde (de erering) nog 8 honden over - van de totaal 77, alle rassen! - en daar werd Skylar met overtuiging BIS! Wat een prestatie voor deze jongedame, ze moet nog 15 maanden worden!! Skylar's nestbroer Bink (Rocksett Scotch Bird Flyer, eigenaren Jaap & Carolien Sauer) was er ook bij en deed het eveneens super! Het was de eerste show voor zowel Jaap als Bink, met als resultaat: één keer de 1e plaats, één keer de 2e plaats en één keer de 4e plaats. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was... Baby Dyonne (Rocksett Trip On Love): maar 1 (!) ronde minder ver gekomen dan haar tante Skylar! Dyonne - slechts 20 weken oud - werd drie keer 1e, één keer 2e en één keer 3e (achter Skylar). Wat een resultaten en wat een onbeschrijflijke dag: echt eentje om nooit meer te vergeten :-).
Keurmeesters voorrondes: mw I.Y. Onstenk-Schenk (NL), mw J. Lagendijk (NL), hr J. Sloot (NL), hr M. van Vliet (NL)
Keurmeester BIS: mw I.Y. Onstenk-Schenk (NL)
Skylar toont in de finale opnieuw haar prachtige gangwerk...
Skylar BIS!!
Dyonne  

Bink

  

foto's: Jaap Sauer ©

9 juni 2013 - Clubmatch KV Nieuwegein in Nieuwegein
Vandaag was het showdebuut van Dyonne (Rocksett Trip On Love), en wát voor een debuut!! Dyonne werd BOB Baby en reserve BBIS (ex aequo, samen met een Berner Sennen-pup). Supertrots op dit kleine meiske die het hele showgebeuren op een vrije, onbevangen en vrolijke manier heeft beleefd. 
Ook ingeschreven voor deze show was de 14 maanden oude Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze); zij werd 1e in de Jeugdklas, vervolgens Beste Teef, versloeg aansluitend de reu voor BOB en in de finale werd ze 2e in de Rasgroep. En dat op die leeftijd...!
Keurmeester Goldens & Groep 8: mw G. Halff-van Boven (NL)
Keurmeester BIS Baby: mw Drs. A.M. Beenen-Sluiters (NL)
Dyonne
Skylar
2 juni 2013 - GRCN Clubdiplomadag in Simonshaven
Zowel Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) als haar nestzus Yazoo (Rocksett Cheeks Are Rosy, eigenaren Frank & Lisette Bielschowsky) behaalden hun tweede C-diploma! Yazoo had een prachtige cijferlijst met bijna allemaal 10-en, maar ook Venice heeft het voortreffelijk gedaan gezien het feit dat ze nog maar zo kort geleden de zorg had voor 8 pups... Erg trots dus op beide meisjes!
Venice
1 juni 2013 - VGBO-examen in Soest
Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) is - samen met Lisette - met vlag en wimpel geslaagd voor het examen van de Voorgezette Golden Basis Opleiding (VGBO) en eindigde als 1e van de trainingsgroep! Haar nestbroer Jivan (Rocksett Sparkling Hunt Punch, eigenaar Daniëla Koele) slaagde ook met mooie punten en werd 3e. Chapeau beiden!!!
 
9 mei 2013 - GRCN Kampioenschapsclubmatch in Hoenderloo
Gezellig met moeder, dochter en zoon in de ring! Jammer genoeg werd er ontzettend streng gekeurd wat uiteraard zijn weerslag had op de deelnemers, maar ondanks dat hadden we een heerlijke dag met fantastisch weer! Het was voor Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) anderhalf jaar geleden dat ze voor het laatst geshowd werd maar ze toonde zichzelf als altijd op haar supervrolijke manier en maakte weer een prachtig plaatje; helaas dacht de keurmeester daar anders over want Yacime kreeg een ZG (Openklas). Haar dochter Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) kwam voor het eerst uit in de Jeugdklas en zij behaalde een mooie U! Verder heb ik Skylar's nestbroer Troy (Rocksett Sharp Hill Sunrise, eigenaren Theo & Anja Heuvelsland) geshowd en ook hij kreeg een ZG. 
Keurmeester reuen Jeugdklas: mw G. Toeters (NL)

Keurmeester teven Openklas: mw A. van Luijk-Grevelink (NL)
Keurmeester teven Jeugdklas: hr J. Nijland (NL)
Yacime
Skylar
Troy

w e b d e s i g n  I Q  S e r v i c e