Venice en Jessie 13 jaar!

Venice en Jessie 13 jaar!

Normaal gesproken zou de titel van dit berichtje ‘C-nest 13 jaar!’ zijn geweest, maar spijtig genoeg zijn mijn Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) en haar zusje Jessie (Rocksett Corn For Popping) de enige twee uit dit bijzondere C(hristmas)-nest die deze verjaardag nog mogen vieren … Dit is een bitterzoete constatering, ik had het alle andere baasjes natuurlijk ook zo gegund! Helaas heeft dit niet zo mogen zijn… Milan (Rocksett City Side Walks) (die ik in mede-eigendom had met mijn zus) is tot groot verdriet nét vijf dagen voor zijn 13e verjaardag overleden. Gelukkig gaat het met Venice en Jessie ondanks hun hoge leeftijd hartstikke goed. Het spreekt voor zich dat ik hoop dat ze nog een hele poos bij mij/ons mogen blijven, want zowel de baasjes van Jessie als ikzelf kunnen deze twee lievelingen nog láng niet missen! 

Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo)
Reacties zijn gesloten.