Lucan’s dochter Summer

Lucan’s dochter Summer

Van Ellen Hamacher ontving ik onderstaande foto van Summer (Arrowsflight A Summer Breeze), de 12 maanden oude dochter van mijn Lucan (Rocksett Texas Two Step). In mijn optiek een schitterende jongedame met vooral ook een ontzettend leuk hoofdje waar ik ook zéker Lucan in herken! Maar niet alleen is Summer een leuke, fijne hond maar ze heeft onlangs ook alle voor de fokkerij verplichte gezondheidsonderzoeken gehad en ook die zijn voortreffelijk: Summer heeft HD A (Norgbergwaarde 40), ED 0-0 en haar ogen zijn voorlopig vrij. Uiteraard ben ik erg trots en blij, hier hoop je natuurlijk op als iemand aangeeft graag jouw reu te willen gebruiken en dat dit dan het resultaat mag zijn. Geweldig!

Summer (Arrowsflight A Summer Breeze) met Ellen
Reacties zijn gesloten.