Kaidyn weer succesvol op de show!

Kaidyn weer succesvol op de show!

De zogenaamde ‘Open Shows’ van de Golden Retriever Club Nederland zijn altijd heel gezellig en ongedwongen, ik vind het dan ook een plezier om eraan deel te nemen. Afgelopen zondag werd in dit kader de Kastanjeshow georganiseerd in de sporthal in Beusichem. Ik had Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle) ingeschreven, maar ook twee van haar zusjes waren van de partij; Soof (Rocksett Eighteen Karat Gold) van Ko en Theresia van der Heijden en Teddy (Rocksett Eighties Party Game) van Frans en Greet de Zwart). Het was erg leuk om ze met z’n drietjes in de Jeugdklas te zien staan, zo’n prachtig stel! En ze deden het ook alledrie heel erg goed; Teddy behaalde een mooie Uitmuntend en Soof, vakkundig geshowd door mijn goede vriendin Ellen Hamacher, kreeg ook een Uitmuntend en werd zelfs 5e! Maar de ster van de dag was toch opnieuw mijn eigen Kaidyn… zij won namelijk wederom de Jeugdklas en dat was al een prestatie op zich want ze had toch maar liefst 15 concurrentes! Maar vervolgens verbaasde ze me nóg meer toen ze aan het eind van de dag werd verkozen tot Beste Teef/BOS, en ze is pas 14,5 maand oud!!! Ik heb inmiddels nauwelijks woorden om te beschrijven hoe ik ervan geniet dat ik zó’n succesvol meiske heb (gefokt); want naast dat ze geweldig goed scoort vindt ze het ook heel erg leuk om samen met mij in de ring te staan en het beste van zichzelf te laten zien. Mijn kleine moppie, wat ben ik toch trots op haar!

Keurmeester: mw M. Siimon (EE)

 Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle) Beste Teef/BOS

BOB en BOS: Olly (NJK. Irruma Dakarai) en Kaidyn (NJK./BJK. Rocksett Eight Queens Puzzle)
Reacties zijn gesloten.