E-nest: week 1-2

E-nest: week 1-2

1 september 2017 (8e, 9e, 10e en 11e dag)
Wat een makkelijk stel pups en wat is Skylar toch een goede mama! De eerste week is zeer voorspoedig verlopen: de pupjes drinken, slapen en groeien allemaal prima en ook met Skylar gaat het fantastisch. Zo’n opluchting! Vooral de eerste 10 dagen zijn altijd wel spannend vind ik, omdat de pups dan nog zó kwetsbaar zijn. En ook voor de mama is het natuurlijk best een hele aanslag op lichaam en geest, dus ook die verdient bijna 24/7 aandacht en zorg. Maar het resultaat mag er dan ook wel zijn, ik ben blij en trots dat het gaat zoals het gaat. En het wordt nu steeds leuker, want de hondjes blijven doorontwikkelen; de oogjes zijn inmiddels open gegaan (10e dag) en sommigen kunnen zelfs al enkele pasjes lopen! Heel stabiel is dat allemaal nog niet – ze vallen nog gemakkelijk om – maar ze proberen het wel en dat is super schattig om te zien.
Zelf ben ik deze week ook drukdoende geweest met het afronden van de stamboomnamen voor dit E-nest. Ik vind het altijd ontzettend leuk om mooie namen te verzinnen, maar tegelijkertijd maak ik het mezelf nooit zo eenvoudig ;-). Ik heb altijd véél te véél ideeën en thema’s, waardoor het enkel (te) moeilijk kiezen is. Maar ik ben er uit en ik ben tevreden over mijn keuzes: zodra ik de goedkeuring heb ontvangen van de Raad van Beheer zal ik de namen hier bekend maken!

Foto’s 8e, 9e, 10e en 11e dag

3 september 2017 (12e en 13e dag)
Vandaag is er opnieuw veel aandacht aan de pupjes besteed (en dat is zeker geen straf!); bij allemaal zijn de nageltjes weer geknipt, de herkenningskleurtjes (stipje nagellak) zijn bijgewerkt én er is van elk pupje een portretfotootje gemaakt! Vooral dat laatste leverde hilarische momenten op want ze zijn natuurlijk nog mega klein en hebben hun oogjes amper open… En dan word je óók nog opeens opgetild en moet je proberen je hoofdje omhoog te houden! Da’s wel een heleboel lastige dingen bij elkaar ;-). Toch zijn het heerlijke kiekjes geworden, ze zijn te bekijken in onderstaande galerij. Van gisteren zijn er trouwens ook nog een paar leuke foto’s toegevoegd. Veel kijkplezier weer!

Foto’s 12e en 13e dag

> klik hier voor foto’s van week 2-3