« 2016 

» 2014

      
14 december 2015 - Int. Winner Show in Amsterdam
Ik had het genoegen en de eer om Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) te showen naar een 3U in de Jeugdklas op deze prestigieuze tentoonstelling. Een super einde van een perfect jaar voor deze jonge knul!
Keurmeester: hr H. Fryckstrand (S)
Sky

foto: Diana van den Oever ©

22 november 2015 - GRCN Kastanjeshow in Beusichem
Een geweldige show waarvoor twee Rocksett'jes waren ingeschreven en ze allebei met de eer gingen strijken! Het begon met het 16 maanden oude manneke Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) die opnieuw 1e werd in de Jeugdklas! Vervolgens kwam Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) in de ring en zij won niet alleen de Openklas maar eindigde de dag ook nog als Beste Teef/BOS! Een dag met een gouden randje, wat zijn we met z'n allen trots op deze prachtige honden/resultaten!
Keurmeester teven: mw S. Ross (UK)
Keurmeester reuen: mw E. Saxon (UK)
Skylar Beste Teef

Skylar BOS 
Sky met Diana

foto's: Peter van den Oever ©

8 november, 2015 - Int. Show in Bleiswijk
Op 9-jarige leeftijd kreeg Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) haar 3e VCAC en daarmee voltooide ze haar titel 'Nederlands Veteranenkampioen'!!  Hierdoor won ze tevens een vol CAC dus reden te meer om heel, héél trots te zijn op deze superdame! Haar kleinzoon Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) deed het ook goed, hij werd 3U in de Jeugdklas. 
Keurmeester:
hr R. Escar Tabuena (ES)
Yacime, de nieuw gekroonde Nederlands Veteranenkampioen!

foto: Diana van den Oever ©

13 september 2015 - Clubmatch KC De Baronie in Breda
Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) behaalde opnieuw de 1ste plaats in de Jeugdklas!
Keurmeester: mw S. Rathenau (NL)
23 augustus 2015 - Clubmatch KVVP in Spijkenisse
Weer een geweldig resultaat voor Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) aangezien hij vandaag de Jeugdklas won!
Keurmeester: mw E. van Drunen-'t Lam (NL)
Sky met Diana
2 augustus 2015, GRCB Kampioenschapsclubmatch in Turnhout, België
Een gezellige dag waarop Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) 3U werd in een sterke Fokkersklas, Elynn (Rocksett Kilifi Beach) een U haalde en bij de laatste 8 geselecteerden zat in een grote Jeugdklas en haar broer Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) eveneens een U kreeg in de Jeugdklas. 
Keurmeester teven: hr B. Espeland (NO)
Keurmeester reuen: hr L. Dehaes (B)
Venice
Elynn

Sky

 

foto's: Hans Blancke ©

28 juni 2015 - GRCN Zomershow in Hilversum
Mijn spaarzaam geshowde Dyonne (Rocksett Trip On Love) maakte me erg trots door 3e te worden in een Openklas van 13 inschrijvingen! Haar jongere halfzusje Elynn (Rocksett Kilifi Beach) was niet geplaatst maar kreeg een prachtig keurverslag en hield zich netjes staande in een grote klasse van 17 Jeugdteven! Maar de ster van de dag was Elynn's nestbroer Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) die zijn Jeugdklas won. Hartstikke goed gedaan van jullie allemaal!!
Keurmeester teven: hr M. Godefroy (P)
Keurmeester reuen: mw A. Neves (P)
Dyonne
Elynn
Sky met Diana

foto's: Peter van den Oever, Lindsey op den Dries ©

27 juni 2015 - Int. Show in Genk, België
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd 4U in de Openklas.
Keurmeester: hr E. Deutscher (AT)
6 juni 2015 - Int. Show in Oss
Zo trots op mijn twee meiden die het erg goed hebben gedaan vandaag! Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd 2U in de Openklas en haar altijd blije mama Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) gaf een steroptreden zoals gewoonlijk en werd 1U in de Veteranenklas, won haar 2e VCAC, werd BOB Veteraan en later in de erering showde ze nóg beter en werd 3-BVIS (alle rassen)! Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) was ook ingeschreven en kreeg een ZG in de Jeugdklas.
Keurmeester Goldens: mw S. Rathenau (NL)
Keurmeester Beste Veteraan: mw F. Zijdenbos-Jansen (NL)
Yacime BOB Veteraan
Yacime 3-BVIS

foto's: Diana van den Oever, Marijke van Leeuwen ©

24 mei 2015 - Int. Show in Arnhem
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) kreeg een U in de Openklas.
Keurmeester: hr G. Mensink (NL)
Venice 

foto: Linsey op den Dries ©

14 mei 2015 - GRCN Kampioenschapsclubmatch in Hoenderloo
Een geweldige atmosfeer op deze show met opnieuw super resultaten: 9 maanden oude Elynn (Rocksett Kilifi Beach) kreeg een U in een gigantische Jeugdklas, Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) kreeg ook een U en zat bij de laatste 6 in een grote Openklas. Haar halfzus Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd 3U in de Fokkersklas en hun mama Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) was 4U in de Veteranenklas. Eveneens een mooi resultaat voor Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) die een U kreeg in de Jeugdklas. 
Keurmeester teven Open & Veteranen: hr B. Facq (F)
Keurmeester teven Jeugd & Fokkers: mw M. Skott (DK)
Keurmeester reuen Jeugd: hr L. Moran (IRL)
Venice (helaas geen foto's van de rest van de honden)

foto: Diana van den Oever ©

4 april 2015 - GRCB Jongehondendag in Turnhout, Belgié
Enorm trots op Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) vanwege het behalen van 1VB in de Puppyklas! Wat geweldig gedaan van deze knappe jongen en zijn handler/bazin!!
Keurmeester reuen: mw G. Gargan (UK)
Sky
1 maart 2015 - Int. Benelux Winner in Groningen
Een zeer succesvolle dag waarop Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) de Openklas won en haar mama Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) 2U behaalde in de Veteranenklas. Ze liepen allebei als een trein en hadden zoveel plezier in de ring getuige hun kwispelende staartjes! 
Keurmeester: mw O.M. Murray (IE)
Skylar
Yacime

foto's: Lindsey op den Dries ©

31 januari 2015 - Clubmatch KV Waalwijk in Kaatsheuvel
Leuk nieuws over Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever); hij is vandaag Beste Pup Van Het Ras geworden en eindigde in de finale ook nog als 10e BPIS (25 pups, alle rassen). Fantastisch gedaan van dit kleine manneke! 
Keurmeester: mw E. Senashenko (RU)
Sky met Diana
25 januari 2015 - GRCN Nieuwjaarshow in Kerkwijk
Op de kop af 6 maanden en dan als de allerjongste een prachtige 2e plaats behalen in een Puppyklas van 8 deelnemers! Zo knap gedaan van mijn kleine Elynn (Rocksett Kilifi Beach)!! Haar broertje Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) deed ook weer mee; hij had geen plaatsing dit keer maar wel een heel erg mooi keurverslag. 
Keurmeester teven: mw S. Zubair (UK)
Keurmeester reuen: mw S. Loach (UK)
Elynn

foto: Diana van den Oever ©

 

w e b d e s i g n  I Q  S e r v i c e