« 2015     

» 2013

14 december 2014 - Int. Winner Tentoonstelling in Amsterdam
Hevig kwispelend en vrolijk als altijd showde Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) zichzelf naar een schitterende overwinning in de Veteranenklas en behaalde haar eerste VCAC evenals de felbegeerde titel 'Veteraan Winster 2014'. Vervolgens moest ze het opnemen tegen de beste Veteranen-reu en dat won ze, dus ze werd ook nog BOB Veteraan! Niet slecht voor haar debuut in de Veteranenklas :-). Haar dochter Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) deed het eveneens super met een 2U in de Openklas en Yacime's kleinzoon Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) kreeg een prachtige 2VB in de Jongste Puppyklas. Wat een gewéldig weekend in Amsterdam is dit geweest!
Keurmeester teven: mw G. Toeters-Riethoff (NL)
Keurmeester reuen + BOB Veteranen: mw D. Witkowska (PL)
Yacime
Skylar
Sky met Diana

foto's: Diana van den Oever©

12 december 2014 - Int. Tentoonstelling 'Holland Cup 2014' in Amsterdam
Een fantastische dag voor Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze); zij werd 2U in de Openklas en won aansluitend het RCAC/RCACIB!
Keurmeester: hr A. Stepinski (PL)
Skylar

foto: Lindsey op den Dries©

16 november 2014 - GRCN Kastanjeshow in Beusichem
Het showdebuut voor kleine Elynn (Rocksett Kilifi Beach) en wat deed ze het leuk met nog maar 16 weken oud; 3VB in een grote Babyklas (10 inschrijvingen) als de jongste in haar klasse! Voor haar nestbroertje Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) was het ook de eerste keer en hij deed het voortreffelijk; eveneens 3VB in de Babyklas.
Na een break van 9 maanden verscheen Dyonne (Rocksett Trip On Love) weer eens ten tonele, en hoe! Zij werd 2U in de Tussenklas (8 inschrijvingen), achter de uiteindelijke BOS-winnares en wat een geweldig keurverslag kreeg ze: "Very elegant midgold bitch which presents a pleasing picture both standing and on the move. Correctly proportioned head and very pleasing gentle expression. Good reach of neck. Straight front and a nice length of leg. Impressive reach and flow with good shoulder placement. Moved with drive and shown to advantage throughout".
Ik ben erg
trots op deze drie Rocksett'jes, allemaal prachtige kinderen van mijn Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo).
Keurmeester teven: hr A. Ryder (UK)
Dyonne
Elynn
Sky met Diana

foto's: Peter van den Oever©

29 mei 2014 - GRCN Kampioenschapsclubmatch in Hoenderloo
Zulke geweldige resultaten op dit grote jaarlijkse evenement!! Op maar net 2-jarige leeftijd wist Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) 4U te worden in een grote Openklas en haar oudere halfzus Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd zelfs 2U in een hoogkwalitatieve Fokkersklas! Echt fantastisch wat deze dames hebben bereikt, zo trots op hen allebei...
Keurmeester teven Openklas: mw R. Barbour (UK)
Keurmeester teven Fokkersklas: mw P. Cooper (UK)
Venice
Skylar

foto's: Lindsey op den Dries©

24 mei 2014 - Int. Show in Tilburg
Opnieuw een U in de Openklas met een schitterend keurverslag voor Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo).
Keurmeester: mw G. Helling-v.d. Elzen (NL)
26 april 2014 - Int. Show in Lingen (Duitsland)
Nog niet helemaal terug in vacht maar desalniettemin een mooie U met dito keurverslag voor Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) in de Openklas.
Keurmeester: mw P. Bannach (D)
Venice
13 april 2014 - Int. Show in Antwerpen (België)
Wederom een keurig resultaat voor Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze): 4U in de Openklas.
Keurmeester: mw V. Boesmans (B)
Skylar

foto: Hans Blancke ©

5 april 2014 - Int. Show in Nieuwegein
Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) heeft het heel goed gedaan tijdens haar debuut in de Openklas: 3U!
Keurmeester: mw R. Lochs-Romans (NL)
  2 maart 2014 - Int. Show in Groningen
      
Vandaag alleen met Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) op pad en wat deed ze het weer goed: 2U in de Tussenklas!! 
Keurmeester: hr R. Strudwick (UK)
Skylar 

foto: Cheryl Wennink ©

9 februari 2014 - Int. Show in Genk (België)
Een eensluidend resultaat vandaag voor de twee jongste dames: 3U voor Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) in de Tussenklas en voor Dyonne (Rocksett Trip On Love) in de Jeugdklas. 
Keurmeester: hr E. Deutscher (AT)
Skylar
Dyonne

foto's: Hans Blancke ©

19 januari 2014 - GRCN Nieuwjaarshow in Kerkwijk
Geen kwalificaties op deze show, maar wel twee hele mooie prestaties van beide ingeschreven dames: Dyonne (Rocksett Trip On Love) stond in een Jeugdklas met 22 (!) inschrijvingen en ondanks dat ze nog erg onaf is, kreeg ze toch een geweldige beoordeling. Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) had het evenmin gemakkelijk met 15 inschrijvingen in de Tussenklas, maar nog veel spijtiger was het dat ze 's ochtends opstond met een zwemstaart! Gelukkig had ze er nauwelijks pijn aan dus ze kon prima geshowd en betast worden, maar het lopen zag er natuurlijk wel een beetje vreemd uit zonder staartactie ;-). De keurmeester was desalniettemin toch erg gecharmeerd van haar want dat bleek toen ze mij direct na de plaatsingen aanhield en me vertelde dat ze Skylar echt 'very, very lovely' vond maar helaas niet geplaatst kon worden vanwege haar staart... Een zeer gewaardeerde opmerking van de keurmeester was dat!
Keurmeester teven: mw J. Merrick (UK)
Skylar Dyonne
    
   

w e b d e s i g n  I Q  S e r v i c e