» 2014    » 2013    » 2012    » 2011    » 2010    » 2009    » 2008    » 2007    » 2006

      
22 november 2015 - GRCN Kastanjeshow in Beusichem
Een geweldige show waarvoor twee Rocksett'jes waren ingeschreven en ze allebei met de eer gingen strijken! Het begon met het 16 maanden oude manneke Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) die opnieuw 1e werd in de Jeugd Klas! Vervolgens kwam Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) in de ring en zij won niet alleen de Open Klas maar eindigde de dag ook nog als Beste Teef/BOS! Een dag met een gouden randje, wat zijn we met z'n allen trots op deze prachtige honden/resultaten!
Keurmeester teven: mw S. Ross (UK)
Keurmeester reuen: mw E. Saxon (UK)
Skylar Beste Teef

Skylar BOS 
Sky met Diana

foto's: Diana van den Oever ©

8 november, 2015 - Int. Show in Bleiswijk
Op 9-jarige leeftijd kreeg Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) haar 3e VCAC en daarmee voltooide ze haar titel 'Nederlands Veteranenkampioen'!!  Hierdoor won ze tevens een vol CAC dus reden te meer om heel, héél trots te zijn op deze superdame! Haar kleinzoon Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) deed het ook goed, hij werd 3U in de Jeugd Klas. 
Keurmeester:
hr R. Escar Tabuena (ES)
Yacime, de nieuw gekroonde Nederlands Veteranenkampioen!

foto: Diana van den Oever ©

13 september 2015 - Clubmatch KC De Baronie in Breda
Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) behaalde opnieuw de 1ste plaats in de Jeugd Klas!
Keurmeester: mw S. Rathenau (NL)
23 augustus 2015 - Clubmatch KVVP in Spijkenisse
Weer een geweldig resultaat voor Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) aangezien hij vandaag de Jeugd Klas won!
Keurmeester: mw E. van Drunen-'t Lam (NL)
Sky met Diana
2 augustus 2015, GRCB Kampioenschapsclubmatch in Turnhout, België
Een gezellige dag waarop Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) 3U werd in een sterke Fokkers Klas, Elynn (Rocksett Kilifi Beach) een U haalde en bij de laatste 8 geselecteerden zat in een grote Jeugd Klas en haar broer Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) eveneens een U kreeg in de Jeugd Klas. 
Keurmeester teven: hr B. Espeland (NO)
Keurmeester reuen: hr L. Dehaes (B)
Venice
Elynn

Sky

 

foto's: Hans Blancke ©

28 juni 2015 - GRCN Zomershow in Hilversum
Mijn spaarzaam geshowde Dyonne (Rocksett Trip On Love) maakte me erg trots door 3e te worden in een Open Klas van 13 inschrijvingen! Haar jongere halfzusje Elynn (Rocksett Kilifi Beach) was niet geplaatst maar kreeg een prachtig keurverslag en hield zich netjes staande in een grote klasse van 17 Jeugdteven! Maar de ster van de dag was Elynn's nestbroer Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) die zijn Jeugd Klas won. Hartstikke goed gedaan van jullie allemaal!!
Keurmeester teven: hr M. Godefroy (P)
Keurmeester reuen: mw A. Neves (P)
Dyonne
Elynn
Sky met Diana

foto's: Peter van den Oever, Lindsey op den Dries ©

27 juni 2015 - Int. Show in Genk, België
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd 4U in de Open Klas.
Keurmeester: hr E. Deutscher (AT)
6 juni 2015 - Int. Show in Oss
Zo trots op mijn twee meiden die het erg goed hebben gedaan vandaag! Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd 2U in de Open Klas en haar altijd blije mama Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) gaf een steroptreden zoals gewoonlijk en werd 1U in de Veteranen Klas, won haar 2e VCAC, werd BOB Veteraan en later in de erering showde ze nóg beter en werd 3-BVIS (alle rassen)! Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) was ook ingeschreven en kreeg een ZG in de Jeugd Klas.
Keurmeester Goldens: mw S. Rathenau (NL)
Keurmeester Beste Veteraan: mw F. Zijdenbos-Jansen (NL)
Yacime BOB Veteraan
Yacime 3-BVIS

foto's: Diana van den Oever, Marijke van Leeuwen ©

24 mei 2015 - Int. Show in Arnhem
Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) kreeg een U in de Open Klas.
Keurmeester: hr G. Mensink (NL)
Venice 

foto: Linsey op den Dries ©

14 mei 2015 - GRCN Kampioenschapsclubmatch in Hoenderloo
Een geweldige atmosfeer op deze show met opnieuw super resultaten: 9 maanden oude Elynn (Rocksett Kilifi Beach) kreeg een U in een gigantische Jeugd Klas, Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) kreeg ook een U en zat bij de laatste 6 in een grote Open Klas. Haar halfzus Venice (Rocksett Calling Yoo Hoo) werd 3U in de Fokkers Klas en hun mama Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) was 4U in de Veteranen Klas. Eveneens een mooi resultaat voor Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) die een U kreeg in de Jeugd Klas. 
Keurmeester teven Open & Veteranen: hr B. Facq (F)
Keurmeester teven Jeugd & Fokkers: mw M. Skott (DK)
Keurmeester reuen Jeugd: hr L. Moran (IRL)
Venice (helaas geen foto's van de rest van de honden)

foto: Diana van den Oever ©

4 april 2015 - GRCB Jongehondendag in Turnhout, Belgié
Enorm trots op Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) vanwege het behalen van 1VB in de Puppy Klas! Wat geweldig gedaan van deze knappe jongen en zijn handler/bazin!!
Keurmeester reuen: mw G. Gargan (UK)
Sky
1 maart 2015 - Int. Benelux Winner in Groningen
Een zeer succesvolle dag waarop Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) de Open Klas won en haar mama Yacime (DJK. Cheek to Cheek Beetlejuice) 2U behaalde in de Veteranen Klas. Ze liepen allebei als een trein en hadden zoveel plezier in de ring getuige hun kwispelende staartjes! 
Keurmeester: mw O.M. Murray (IE)
Skylar
Yacime

foto's: Lindsey op den Dries ©

31 januari 2015 - Clubmatch KV Waalwijk in Kaatsheuvel
Leuk nieuws over Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever); hij is vandaag Beste Pup Van Het Ras geworden en eindigde in de finale ook nog als 10e BPIS (25 pups, alle rassen). Fantastisch gedaan van dit kleine manneke! 
Keurmeester: mw E. Senashenko (RU)
Sky met Diana
25 januari 2015 - GRCN Nieuwjaarshow in Kerkwijk
Op de kop af 6 maanden en dan als de allerjongste een prachtige 2e plaats behalen in een Puppy Klas van 8 deelnemers! Zo knap gedaan van mijn kleine Elynn (Rocksett Kilifi Beach)!! Haar broertje Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter en Diana van den Oever) deed ook weer mee; hij had geen plaatsing dit keer maar wel een heel erg mooi keurverslag. 
Keurmeester teven: mw S. Zubair (UK)
Keurmeester reuen: mw S. Loach (UK)
Elynn

foto: Diana van den Oever ©

 

w e b d e s i g n  I Q  S e r v i c e