10e verjaardag T-nest

10e verjaardag T-nest

De tijd vliegt, vandaag is het alweer 10 jaar geleden dat het het T-nest werd geboren! Ik ben dankbaar en blij dat alle honden het nog steeds ‘goed doen’ en allemaal heerlijk van hun hondenleventje aan het genieten zijn. Uiteraard wordt mijn eigen Dyonne (Rocksett Trip On Love) vandaag verwend met een cadeautje en de traditionele pannenkoekentaart, en ik ben ervan overtuigd dat haar broertjes en zusjes ook extra in de watten worden gelegd. Een dikke verjaardagsknuffel van mij voor Mick (Rocksett Touch Of Tan), Banjer (Rocksett Touch of Tan), Sepp (Rocksett Teach Me Tricks) & Pepper (Rocksett Tons Of Fun) en de dames Stella (Rocksett Twice As Nice), Siena (Rocksett Turn Me Loose) en Yara (Rocksett Trace Of Gold)!!!

Dyonne (Rocksett Trip On Love)
Reacties zijn gesloten.