Pups verwacht van Sky!

Pups verwacht van Sky!

Onlangs bereikte mij het heuglijke nieuws dat Regien de Jong, kennel ‘Of Rhombus Ward’, medio mei 2019 pups verwacht van de door mij gefokte reu Sky (Rocksett Kokomo Beach, eigenaren Peter & Diana van den Oever). Sky is een reu waar ik bijzonder trots op ben; hij heeft fantastische gezondheidsuitslagen, is zeer aantrekkelijk om te zien – en doet het dus ook erg goed op shows –  én hij is ook nog eens een geweldige werker/jachthond. Daarnaast heeft hij een ontzettend lief en aanhankelijk karakter! Het teefje in kwestie – de aanstaande moeder dus –  is een super lief, mooi en gezond dametje en ze heet Bella (Nifty and Nimble of Bridge Four). Mocht u toevallig op korte termijn op zoek zijn naar een zorgvuldig en met liefde gefokt pupje uit voortreffelijke ouderdieren, kijkt u dan eens op de website van Regien: www.ofrhombusward.nl.

Nestaankonding Sky (Rocksett Kokomo Beach) x Bella (Nifty and Nimble of Bridge Four)


Reageren is niet mogelijk.