De laatste loodjes voor Skylar

De laatste loodjes voor Skylar

Het spreekwoord zegt niet voor niets dat ze ‘het zwaarst wegen’, die laatste loodjes… Want hoe vrolijk Skylar ook is en hoe goed ze het ook doet, die dikke buik begint haar nu toch wel behoorlijk in de weg te zitten. Als ze wil gaan liggen dan zie je gewoon dat ze probeert dit zo comfortabel mogelijk te doen, maar dat het niet gemakkelijk meer gaat. Ook is ze echt véél rustiger dan normaal, alles gaat in een zeer laag tempo ;-). Vandaag waren we even bij de dierenarts voor de tweede herpesinjectie (de eerste kreeg Skylar een week na de dekking) en daar hebben we haar meteen even op de weegschaal gezet. Haar gewicht is nu 38,25 kg, dat is zo’n 5 kilo meer dan dat ze normaal weegt. Thuis meteen ook maar even haar buikomvang gemeten, die bedraagt inmiddels 80 cm (aan het begin van de dracht was die 62 cm). Dus ja, daar is in alle opzichten wel flink wat bijgekomen! De komende dagen zal Skylar alleen nog maar méér groeien dus het wordt wel even doorbijten, maar uiteraard wordt er alles aan gedaan om het zo prettig mogelijk te laten verlopen voor haar…

Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) tijdens de wandeling vandaag

 

… en bij de dierenarts op de weegschaal


Reageren is niet mogelijk.