Skylar 49 dagen drachtig

Skylar 49 dagen drachtig

Lieve Skylar, heerlijk meiske. Ze doet het zo goed! Drie maaltijden per dag krijgt ze inmiddels en die eet ze allemaal met graagte dus dat is fijn. Afgelopen zaterdagochtend heb ik haar even getrimd en ik bekeek haar met bewondering want ze ziet er nog altijd prachtig uit. Haar mooie, volle vacht glimt en haar ogen staan rustig. Wat een rijkdom, ik ben zo blij met hoe het tot nog toe allemaal gaat. Gisteren was ook een leuke dag voor haar want toen hadden we nogmaals een kennismakingswandeling voor geïnteresseerden in een pup (dit keer met degenen die ten tijde van de vorige wandeling nog op vakantie waren). Het was opnieuw een supergezellige kennismaking, allemaal fijne mensen met een echt Golden-hart! Skylar nam de vele knuffeltjes dankbaar in ontvangst ;-). Het wandelgebied was ook hartstikke geslaagd trouwens, we waren dit keer in bos Kwintelooijen in Rhenen.

Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) even poseren na het trimmen

Vandaag was het ietsje zwaarder voor Skylar, de buitentemperatuur liep gedurende de dag behoorlijk op. In de ochtend lag ze nog heerlijk te soezen in het hondenweitje in de tuin (zie foto) maar ‘s middags had ze het toch wel behoorlijk warm. Dus maar niet al te ver gewandeld vandaag, morgen is het weer koeler dus dan kan ze weer wat meer doen.

Skylar in het hondenweitje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *