Skylar’s 6e week

Skylar’s 6e week

Het gaat nog steeds voortreffelijk met Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) die morgen haar 6e week van de dracht in gaat. Ze is vrolijk en lief als altijd, alleen het spelen met haar grote vriendin Dyonne (Rocksett Trip On Love) wordt wel wat minder; waar ze voorheen graag achter elkaar aan renden en soms best wild konden doen, gaat het momenteel een stuk voorzichtiger. Skylar gaat nu meestal liggen om te spelen maar soms ook heeft ze er helemaal geen zin in, dit tot grote teleurstelling van Dyonne ;-). Overigens heeft Skylar ontzettend geluk met het weer, het is fijn dat het niet zo heel erg warm is want dan is drachtig zijn toch wel een stuk zwaarder.
Aan het eind van de week zal ik haar nog even trimmen, dan is dat ook allemaal weer netjes voordat we zo zoetjes aan de eindfase van de dracht gaan naderen want tegen die tijd is ze toch alweer bijna 7 weken. Teveel ‘gedoe’ in de laatste 2 weken vermijd ik meestal, dan hebben de aanstaande mama’s vaak al genoeg aan zichzelf. Maar nu is Skylar gewoon nog lekker fit en niet al te dik dus dan kan het allemaal prima. Hieronder nog een foto van vandaag, het buikje begint nu echt mooi rond en vol te worden!

Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) 41 dagen drachtig


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *