Skylar op de helft

Skylar op de helft

Het gaat fantastisch met Skylar, ze is nu halverwege haar dracht (36e dag) en ze doet het prima! Er is al een leuk buikje zichtbaar en ze is qua taille ook al best gegroeid, zo’n kleine 8 cm inmiddels. In deze fase van de zwangerschap kan/mag ze gewoon nog van alles doen, alhoewel ze het wel rustiger doet dan normaal. Haar eetlust daarentegen is enorm toegenomen, ze staat echt te schrokken nu. Sinds begin van de week krijgt ze iets meer eten en dat vindt ze helemáál niet erg ;-).
Afgelopen zondag heeft Skylar tijdens een gezellige wandeling in de Soesterduinen (Soest) kennis gemaakt met een groepje geïnteresseerden in een pup van haar. Omdat er nog een aantal gezinnen op vakantie was, volgt er begin augustus een tweede kennismakingswandeling met de rest van de mensen.

Skylar (Rocksett Sunny Hypnotiq Breeze) tijdens haar dracht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *